Tram 4 tot in het hart van het UZ Gent

De Lijn, de stad Gent en UZ Gent starten uitgebreide communicatiecampagne

De Lijn, de stad Gent en het UZ Gent starten samen een uitgebreide communicatiecampagne. “Tram 4 tot in het hart van het UZ Gent” moet bezoekers, personeel en patiënten warm maken voor de tram. Vanaf 13 maart zal tramlijn 4 tot op de site van het UZ Gent rijden.

Reizigers warm maken

“Een bekleefde tram, affiches op onze voertuigen en in alle diensten van het UZ Gent, flyers om uit te delen aan bezoekers en personeel, Facebook, Twitter,… we zetten tal van kanalen in om zo veel mogelijk mensen te overtuigen om vanaf 13 maart de tram te nemen naar het UZ Gent.” Dirk Busschaert, directeur De Lijn Oost-Vlaanderen

 

Om de 7,5 minuten een tram

Op weekdagen rijdt er om de 7,5 minuten een tram. De nieuwe eindhalte bevindt zich in het hart van het UZ Gent en heeft een uitstekende ligging vlakbij de gebouwen K12 en K1, het kinderziekenhuis en de poliklinieken.

Contacteer ons
Isabelle Colbrandt 0479 77 87 62, De Lijn
Isabelle Colbrandt 0479 77 87 62, De Lijn
Over De Lijn Oost-Vlaanderen

Over De Lijn in Oost-Vlaanderen

In Oost-Vlaanderen werken iets meer dan 1 500 mensen voor De Lijn. De vloot in eigen beheer omvat zowat 450 bussen en 85 trams. Samen met de chauffeurs van de privé-exploitanten verzekeren de medewerkers van De Lijn elke dag de dienstverlening op ongeveer 160 vaste buslijnen over de hele provincie en 3 tramlijnen in Gent. Jaarlijks vervoeren ze bijna 109 miljoen reizigers en leggen ze in de provincie ongeveer 40 miljoen kilometer af.

De Lijn Oost-Vlaanderen
Brusselsesteenweg 361
9050 Gentbrugge