Gratis pendelbussen naar Massive Attack

Zondag 28 augustus worden 14 000 concertgangers verwacht op het Sint-Pietersplein in Gent, waar Massive Attack een 2 uur durend concert geeft. Dankzij tussenkomst van de organisator legt De Lijn 23 gratis pendelbussen in tussen het Sint-Pietersplein en Flanders Expo. Zo kunnen de fans vlot naar en van het concert reizen.

 

Vlot verloop

Marianne Thysebaert, woordvoerster De Lijn Oost-Vlaanderen:

'Automobilisten worden aangeraden om hun wagen aan Flanders Expo te parkeren en dan de pendelbussen te nemen naar het Sint-Pietersplein.'

De pendelbussen rijden op volgende tijdstippen:

  • 17.00 - 20.30 uur: doorlopend van Flanders Expo naar het Sint-Pietersplein
  • 23.00 - 01.00 uur: doorlopend van het Sint-Pietersplein naar Flanders Expo

Het concertticket geldt als vervoerbewijs voor één persoon en is enkel geldig op de pendelbussen voor de heen- en/of terugreis. Op andere lijnen gelden de normale tarieven van De Lijn.

Marianne Thysebaert herinnert reizigers er ook aan dat tassen of rugzakken uit veiligheidsoverwegingen niet worden toegelaten op het concertplein.

Contacteer ons
Marianne Thysebaert Woordvoerder, De Lijn Oost-Vlaanderen
Marianne Thysebaert Woordvoerder, De Lijn Oost-Vlaanderen
Over De Lijn Oost-Vlaanderen

Over De Lijn in Oost-Vlaanderen

In Oost-Vlaanderen werken iets meer dan 1 500 mensen voor De Lijn. De vloot in eigen beheer omvat zowat 450 bussen en 85 trams. Samen met de chauffeurs van de privé-exploitanten verzekeren de medewerkers van De Lijn elke dag de dienstverlening op ongeveer 160 vaste buslijnen over de hele provincie en 3 tramlijnen in Gent. Jaarlijks vervoeren ze bijna 109 miljoen reizigers en leggen ze in de provincie ongeveer 40 miljoen kilometer af.

De Lijn Oost-Vlaanderen
Brusselsesteenweg 361
9050 Gentbrugge