Gratis bus en tram in Gent tijdens Museumnacht

Gratis bus en tram in Gent tijdens Museumnacht

Vanaf 17 uur tot einde dienst op alle lijnen in en naar Gent

Tijdens de Gentse Museumnacht op donderdag 6 december zijn bus en tram in en naar Gent gratis vanaf 17 uur. Het gaat om 51 bus- en tramlijnen, 6 belbussen en ook de 8 lijnen van het nachtnet. Reizigers moeten geen vervoerbewijs tonen. 

De tramlijnen 1 (ook gekend als de Museumlijn), 2, 4 en buslijnen 3, 17, 18, 38 en 39 rijden tot in het centrum. Door de Gentse Winterfeesten vomlgen sommige lijnen een omleiding. Meer info: www.delijn.be.

Dit jaar nemen acht musea deel aan de Museumnacht: Design Museum Gent, S.M.A.K., Museum Dr. Guislain, Het Huis van Alijn, Industriemuseum, MSK, STAM en De Sint-Pietersabdij.

Contacteer ons
Over De Lijn Oost-Vlaanderen

Over De Lijn in Oost-Vlaanderen

In Oost-Vlaanderen werken iets meer dan 1 500 mensen voor De Lijn. De vloot in eigen beheer omvat zowat 450 bussen en 85 trams. Samen met de chauffeurs van de privé-exploitanten verzekeren de medewerkers van De Lijn elke dag de dienstverlening op ongeveer 160 vaste buslijnen over de hele provincie en 3 tramlijnen in Gent. Jaarlijks vervoeren ze bijna 109 miljoen reizigers en leggen ze in de provincie ongeveer 40 miljoen kilometer af.

De Lijn Oost-Vlaanderen
Brusselsesteenweg 361
9050 Gentbrugge