De Lijn klaar voor de Gentse Floraliën

Gratis pendelbussen in de bloemetjes

Vanaf morgen 22 april tem 1 mei rijdt een gratis pendelbus om het kwartier tussen de 4 sites vol bloempracht. Deze pendelbussen werden in de bloemetjes gezet door het Scheppersinstituut. De Gentse Floraliën ontdekken met de bus of tram kan bovendien met één ticket.

Gratis pendelbus verbindt om het kwartier de 4 sites

Een gratis pendelbus verbindt de verschillende sites van de Gentse Floraliën. Op wandelafstand van de Bijloke, het Sint-Pietsersplein, de Leopoldskazerne en het Citadelpark rijdt om het kwartier een gratis bus en dit tussen 8 en 22u30. Deze duurzame verbinding is gratis dankzij tussenkomst van de Gentse Floraliën. Bovendien

 

Combiticket

De Gentse Floraliën en De Lijn combineren hun aanbod in één voordelig ticket. Zo kan een volwassene voor 38 euro, 3 euro meer dan het gewone toegangsticket van de Floraliën, onbeperkt gebruik maken van bus en tram op de dag van het bezoek. Voor studenten tot 26 jaar kan dat al vanaf 24 euro en een kind tussen 7 en 12 jaar betaalt 21 euro. Deze tickets zijn nu al te koop in de Lijnwinkels. Naast de combitickets zijn ook de gewone toegangstickets voor de Gentse Floraliën te koop in de Lijnwinkels.

 

Evenementenbiljet voor 5 euro

Voor het aanbod van De Lijn is er een voordeeltarief om de Gentse Floraliën te ontdekken. Voor 5 euro kunnen de bezoekers onbeperkt gebruik maken van bus en tram op de dag van hun bezoek.

Contacteer ons
Over De Lijn Oost-Vlaanderen

Over De Lijn in Oost-Vlaanderen

In Oost-Vlaanderen werken iets meer dan 1 500 mensen voor De Lijn. De vloot in eigen beheer omvat zowat 450 bussen en 85 trams. Samen met de chauffeurs van de privé-exploitanten verzekeren de medewerkers van De Lijn elke dag de dienstverlening op ongeveer 160 vaste buslijnen over de hele provincie en 3 tramlijnen in Gent. Jaarlijks vervoeren ze bijna 109 miljoen reizigers en leggen ze in de provincie ongeveer 40 miljoen kilometer af.

De Lijn Oost-Vlaanderen
Brusselsesteenweg 361
9050 Gentbrugge