De Lijn klaar voor de Gentse Floraliën

Gratis pendelbussen in de bloemetjes

Donderdag 21 april 2016 — Vanaf morgen 22 april tem 1 mei rijdt een gratis pendelbus om het kwartier tussen de 4 sites vol bloempracht. Deze pendelbussen werden in de bloemetjes gezet door het Scheppersinstituut. De Gentse Floraliën ontdekken met de bus of tram kan bovendien met één ticket.

Gratis pendelbus verbindt om het kwartier de 4 sites

Een gratis pendelbus verbindt de verschillende sites van de Gentse Floraliën. Op wandelafstand van de Bijloke, het Sint-Pietsersplein, de Leopoldskazerne en het Citadelpark rijdt om het kwartier een gratis bus en dit tussen 8 en 22u30. Deze duurzame verbinding is gratis dankzij tussenkomst van de Gentse Floraliën. Bovendien

 

Combiticket

De Gentse Floraliën en De Lijn combineren hun aanbod in één voordelig ticket. Zo kan een volwassene voor 38 euro, 3 euro meer dan het gewone toegangsticket van de Floraliën, onbeperkt gebruik maken van bus en tram op de dag van het bezoek. Voor studenten tot 26 jaar kan dat al vanaf 24 euro en een kind tussen 7 en 12 jaar betaalt 21 euro. Deze tickets zijn nu al te koop in de Lijnwinkels. Naast de combitickets zijn ook de gewone toegangstickets voor de Gentse Floraliën te koop in de Lijnwinkels.

 

Evenementenbiljet voor 5 euro

Voor het aanbod van De Lijn is er een voordeeltarief om de Gentse Floraliën te ontdekken. Voor 5 euro kunnen de bezoekers onbeperkt gebruik maken van bus en tram op de dag van hun bezoek.

Pendelbussen
Route pendelbus Floraliën
Isabelle Colbrandt De Lijn