Davy Van Swael nieuwe woordvoerder van De Lijn Oost-Vlaanderen

Vanaf 19 december 2016

Vanaf maandag 19 december 2016 neemt Davy Van Swael de fakkel over van Marianne Thysebaert als woordvoerder van De Lijn Oost-Vlaanderen. Davy zal vanaf dan de contactpersoon zijn voor alle journalisten met vragen over de organisatie en werking van De Lijn Oost-Vlaanderen.

Davy Van Swael (35) komt uit Lokeren en behaalde een diploma vertaalkunde. Hij begon zijn carrière als redacteur en presentator bij radio Be One. Daarna was hij aan het werk als communicatiespecialist bij staalbedrijf ArcelorMittal Gent en bij Ruimte Vlaanderen, het departement Ruimtelijke Ordening van de Vlaamse overheid. Hij bouwde de afgelopen jaren ruime ervaring op in interne en externe communicatie en wierp zich op als een heldere communicator.

Davy wordt het eerste aanspreekpunt voor de pers. Zijn contactgegevens:

Marianne Thysebaert:

“Ik wil graag alle journalisten en persmedewerkers danken voor de samenwerking tijdens de voorbije maanden, toen ik deze functie ad interim vervulde. Ik blijf actief bij De Lijn Oost-Vlaanderen en leg me nu weer voltijds toe op mijn taken als relatiebeheerder voor de regio Gent.”

Contacteer ons
Davy Van Swael Woordvoerder, De Lijn Oost-Vlaanderen
Davy Van Swael Woordvoerder, De Lijn Oost-Vlaanderen
Over De Lijn Oost-Vlaanderen

Over De Lijn in Oost-Vlaanderen

In Oost-Vlaanderen werken iets meer dan 1 500 mensen voor De Lijn. De vloot in eigen beheer omvat zowat 450 bussen en 85 trams. Samen met de chauffeurs van de privé-exploitanten verzekeren de medewerkers van De Lijn elke dag de dienstverlening op ongeveer 160 vaste buslijnen over de hele provincie en 3 tramlijnen in Gent. Jaarlijks vervoeren ze bijna 109 miljoen reizigers en leggen ze in de provincie ongeveer 40 miljoen kilometer af.

De Lijn Oost-Vlaanderen
Brusselsesteenweg 361
9050 Gentbrugge