Concert Björk op het Sint-Pietersplein in Gent op 11 juli 2018

Concert Björk op het Sint-Pietersplein in Gent op 11 juli 2018

Normale dienstregeling van toepassing (geen speciale pendelbussen)

Woensdag 4 juli 2018 — Er wordt veel volk verwacht voor het optreden van Björk op 11 juli op het Sint-Pietersplein in Gent. Wees de drukte voor en kom met het openbaar vervoer of parkeer je auto aan de rand van de stad op een P+R en vervolg je weg met bus of tram tot aan het Sint-Pietersplein. Er werd door de organisator geen extra vervoer aangevraagd waardoor er geen extra pendelbussen ingelegd worden. Meer info over de vaste dienstregeling is terug te vinden op www.delijn.be. De Lijn raadt haar reizigers aan om hun uitstap vooraf te plannen via de routeplanner. Wie bus of tram neemt, moet steeds beschikken over een geldig vervoerbewijs.

Hoe bereik je vlot het Sint-Pietersplein?

De muziekliefhebbers plannen hun uitstap best vooraf via onze routeplanner. De dienstregeling is raadpleegbaar op onze website www.delijn.be.

Wij verwijzen geïnteresseerden door naar ons vaste aanbod. De organisator heeft geen extra bediening aangevraagd dus de laatste bus- en tramritten zijn voorzien volgens de normale dienstregeling. Reizigers kunnen binnen de stad Gent en de deelgemeentes ook beroep doen op het nachtnet.

Combimobiliteit

Wie van verder komt, kiest best voor de trein of de wagen in combinatie met een P+R-locatie, zoals P+R Flanders Expo, P+R Arsenaal, P+R Gentbrugge of P+R Sint-Pietersstation.

Haltes op wandelafstand van het Sint-Pietersplein

  • Halte Muinklaan (of Gent Zuid): buslijnen 5, 8 en nachtbus N5 (door een omleiding als gevolg van het concert wordt de halte Sint-Pietersplein niet bediend).
  • Halte Heuvelpoort: buslijnen 34, 35, 36, 55, 58, 70, 71, 72, 74, 76, 77, 78 en nachtbussen N70 en N76.
  • Halte Veergrep: tramlijn 1 en nachtbus N1.
  • Halte Zuid: tramlijnen 2 en 4 en nachtbussen N2 en N4 en diverse stads- en streekbussen.